lauantai 16. marraskuuta 2013

Aurinkoa kaupungilla

Tänään luontoäiti oli päättänyt järjestää upean aurinkoisen kelin aivankuin shoppailupäiväni kunniaksi, joten pääsin kuvailemaan kotikaupunkiani kauniissa loppusyksyn valossa.
Aamupäivän vietin opiskeluun liittyen messuilla tutustuen alan uusimpiin tuuliin ja keräten mukaani kaksi kassillista näytteitä ;) Iltapäivällä tapasin lisää opiskelukavereita sitsiasusteiden metsästämisen merkeissä. Mukaan tarttuivat Punanaamiosta isot silmälasit, verkkosukkahuousut ja kravatti, kuka arvaa mikä on tuleva teema...?Eksyimme myös Vanhaan kirkkopuistoon nuuhkimaan ravintolapäivän kojuista leijailevia tuoksuja. En usko että monessakaan keskustan ravintolassa saa hinta-laatusuhteeltaan yhtä ihanaa kurpitskeittoa, kuin tänään pääsin vain neljän euron hintaan maistamaan.Mukana kurpitsansiemeniä ja basilikaöljyä, nam!


Kävimme myös testaamassa keskustan Hard Rock cafen, vaikka alkuperäissuunnitelmana meilläkin oli suunnata juuri avattuun Starbucksiin. Kilometrin pituiselta näyttävä jono sai meidät kuitenkin lykkäämään visiittiä rauhallisempiin kahvihetkiin alkuhuuman rauhoituttua.
Suosikkinäkymäni Rautatieasemalta. Tämä jää aina viimeiseksi mieleen keskustasta lähtiessä, linnanmäen siluetti, ilta-aurinko ja junaan kiirehtivät ihmiset...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti