tiistai 12. marraskuuta 2013

Isänpäiväviikonlopun tunnelmia

Vietin viime viikonlopun maaseudun rauhassa vanhempieni luona kyläillen. Perinteiset isänpäivän sunnuntai-aamu-kahvittelut ja aamiainen sänkyyn piti tällä kertaa jättää väliin aikaisen ratsastuskisoihin lähtöni takia, mutta korvasin puutteen onneksi jo aiemmin samana vikonloppuna leipomalla ihanan mehevän kakun Kinuskikissan reseptin mukaan.

Varsinaisestihan tämä ohje ei ollut tarkoitettu mitenkään isänpäiväksi. Kohderyhmän tuntien kuitenkin tiedän, että meidän isukille maistuu paremmin perinteisempi raikas täytekakku marjoineen, kuin vaikkapa raskaat suklaakakut. Tästä mukavan helposta ja nopeasta ohjeesta tuli kakkua juuri niinkuin isälle parhaiten sopiikin: hyvää ja paljon ;)


Kinuskikissan ohjeet eivät vielä koskaan ole tuottaneet ainakaan minulle pettymystä, hyvin ovat juustokakut ja kumppanit uponneet perheenjäseniin ja tallikavereihin. Tätä kyseistä kakkua nautimme Isän kanssa iltateellä kynttilöiden kanssa tunnelmoiden.

Isää herkuilla ja lahjoilla hemmoteltuani sain minäkin viikonlopun piristyksen: äitini toi ruotsinmatkaltaan pientä kivaa kosmetiikkaa ja ihanan Vicoria's Secretin meikkilaukun.

Kaikin puolin ihana viikonloppu siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti