tiistai 26. marraskuuta 2013

Takkiostoksilla

Anteeksi tämä pitkä blogihiljaisuus, opiskelut ovat pitäneet sen verran kiireisenä, että olen joutunut antamaan hieman blogilleni kuuluvaa aikaa tentteihin lukemiselle, mutta eiköhän tämä hiljalleen ala tästä helpottaa! Senverran olen kuitenkin nenä kiinni kirjassa istumisen lisäksi ehtinyt tekemään muutakin, että nyt on hankittu uusi talvitakki jos toinenkin.


Tarvitsin nimittäin uuden, lämpimän toppatakin talvea varten ja vähän Islannin matkaakin ajatellen. Päädyin sitten hankkimaan Fjällrävenin ihanan pehmoisen Noukin punaisena, eipä ole sen jälkeen tarvinnut palella!

Samalla reissulla kävimme myös katsastamassa kylpylähotelli Flamingon, kun yövyimme kätevästi ostosten äärellä. Tästä viikonloppubreikistä voisi joskus tehdä pidemmänkin version, vaikka aluksi vähän hassulta tuntuikin yöpyä hotellissa näin lähellä kotia...

Tässä myös muutama asukollaasi: shoppailulook bleiserin kera ja tietysti muutama poseeraus Nouk päälläni, pääsette varmasti näkemään enemmänkin  "coat in action" -kuvia kunhan päästään Islantiin asti!Viikonlopun takkihankinnat eivät kuitenkaan olleet tässä, sillä satuin myös eksymään Horzeen juuri inventaarioalennuksen aikaan etsiessäni uusia saappaantukia ja rehua Eeville. Mukaani aivankuin väkisin tarttui raikas vihreänsävyinen Pikeurin pusakkamallinen kuoritakki, ja vieläpä todella edullisesti tuotteen alkuperäishintaan nähden. Tämä joutuu varmaan jäämään odottelemaan kevättä, sillä kuin tilauksesta pakkaset alkoivat heti toppatakin oston jälkeeen ;)

 Kyllä nyt olen suojassa tuiskulta ja tuulelta niin tallilla kuin siviilissäkin! Tänään Eevi pääsi taas hyppäämään, tiedossa videopostausta tunnin kulusta, tällä kertaa melkein "oikean" kokoisilla esteillä!... :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva takki! Ja sulla on kivanoloinen blogi! :)

  http://one-step-at-a-timee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Aina mukavaa kuulla positiivista palautetta :)

   Poista
 2. Oi mikä ihanuus Fjällräveniltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain, heidän tuotteissaan kyllä yhdistyvät käytännöllisyys ja ulkonäkö! ;)

   Poista