lauantai 7. joulukuuta 2013

It's beginning to look a lot like...

Onhan se kohta jo ovella: joulu! Niinpä myös minä olen aloittanut kauden valmistelut muutamin pienin jouluperintein, vaikka muuten emme tänä vuonna juhlaa ihan traditionaalisen kaavan mukaan vietäkään. Joka vuosi meillä on kuitenkin ollut äitini kanssa tapana varata yksi kokonainen viikonloppu lokakuusta joulukorttien askarteluun. Tällöin valtaamme koko keittiön pöydän lapsuudenkodistani muutamaksi päiväksi, juomme glögiä ja kuuntelemme joululevyjä samalla kun teemme joulukortit kaikille tutuille ja sukulaisille. Ei ehkä tehokkain tapa toimia, mutta tästä iänikuisesta tavasta viettää äiti-tytär -aikaa en tinkisi mistään hinnasta! Ja tuleepahan jokaiselle uniikki kortti ;)
Nämä kyseiset ovat omaa käsialaani. Yleensä minulle käy niin, että ehdin inspiraatiota odotellessani tekemään vain muutaman hassun kortin siinä missä äitini onkin jo saanut askarreltua  suurimman osan...
Omassa kodissani olemme jo kämppikseni kanssa päässeet myös joulutunnelmaan. Asunnon koristelun lisäksi on ensimmäiset piparit jo leivottu ja glögit juotu, valmis piparitaikina ja mukilliset kuumaa odottamassa olivat ihana yllätys  pitkän päivän jälkeen kämppikseltäni :)

Minkälaisia jouluperinteitä teillä on ja miten valmistaudutte juhlakauteen? Kertokaahan kommenttiboksissa ja ihanaa joulunodotusta kaikille!  :) Ja P.S. mitä mieltä olette blogini uudesta ulkoasusta? Risuja, ruusuja ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan.

2 kommenttia:

  1. Upeita kortteja! Mulla ei tuota taiteellista silmää ole lainkaan, saati sitten kärsivällisyyttä tuollaiseen askarteluun, todella kunnioitettavaa että joku osaa ja viitsii! Blogin ulkoasu on hyvä, selkeä ja miellyttävä, ja bannerikuva on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Beaty, itsekin pidän enemmän tästä hieman raikkaammasta ilmeestä blogissa. Uskon että jokaiselta löytyy taiteellista silmää, pitää vain löytää se oikea tapa ilmaista itseään! ;)

      Poista